trustmakesstrong

 

I dag vil jeg møde alt. Fra det blødeste sted i mig selv. I dag vil jeg møde det der er hårdt fra det der er blødt i mig. Når det svære kommer imod mig vil jeg ikke installere vrede møbler i mit hjertes rum. Jeg vil læne mig tilbage i min aller blødeste stol og forsvinde dybere ind. I mit hjertes blødhed.

I dag vil jeg møde alt. Fra det blødeste sted i mig. Når jeg bliver afvist, fravalgt vil jeg ikke installere møbler af stål til at afbøde faldet. For det der falder hårdt vil slå sig, og det der falder blødt vil synke dybere ind. I blødhed.

I dag vil jeg mærke mig hjerte. Og jeg vil møblere mit hjerterum med stole i puf og puder. Polstret med skum og bobler. Når man skubber mig vil jeg falde blødt i mine bobler. Som i et blomsterhav. Jeg vil ikke pansre døren med lade den stå vidt åben. Og jeg vil ikke gå ud for at forhindre at nogen går ind.

Nej i dag vil jeg gå dybere ind. Og se at det er trygt at boble i mit hjertes blødhed. At det er kærlighed at lade sig falde. Dybere ind. I mit ædle hjerte.

Skrevet af Majbritte Ulrikkeholm

mini logo