eg skriver (allerede) idag, da jeg ikke kan lade vær. Jeg var til foredrag igår aftes et vidunderligt sted. Skøn hjertevarm foredragsholder Nana Rebecka. Det var Kultursalonen i Brande som arrangerede foredraget. Overskuddet går til velgørende formål. Yes.

Nana Receckas foredrag var om håndlæsning. Det er hendes indgangsvinkel til, hvordan vi kan hente vores kraft hjem lige fra sagens kerne (mine ord). Har du lyst, kan du tjekke hende ud her.

Foredraget hjalp mig også til at mærke endnu mere, hvordan jeg har en drøm om at skrive om og arbejde med livsformål. Så det starter jeg så hermed nu, selvom jeg ikke har alle detaljer på plads. De kommer undervejs i samskabelsen.

Mit ønske er at det ender i en form, som kan udgives. Den tid den glæde. For nu så åbner jeg “blot” op fra, hvor jeg er. Jeg mærker vores livsformål, som vores eget ønske om, hvad vi gerne vil realisere.

Ikke i form af en bestemt stilling eller titel, istedet i form af evner, vi kan anvende uanset stilling og titel.Mit livsformål er spirituel mentor. Det er mit livs ønske. Jeg er så taknemmelig for at jeg stille og roligt får det mere og mere i spil. Det føles som en Lise for mig.

Det er let og jeg evner at møde hvert menneske præcist, hvor det menneske er. Jeg er virkelig dygtig til at transformere. Og jeg elsker det. Jeg elsker at det er muligt at forandre; det er muligt at opnå ro, frihed og kærlighed fra det indre og ud.

Det gør livet let og legende, og livsformålet bliver helt naturligt og tilgængeligt. Vi træder karakter som den vi er. Vi finder vores indre hjem. Før jeg fik mit livsformål i spil søgte jeg meget . En længsel, efter noget som jeg faktisk ikke kunne sætte ord på.

Der var også masser af søgen som ikke gav mig det, som jeg egentlig ledte efter. Fx at gå i køleskabet for at finde noget smag, egentlig for at give livet smag. Vores længsel kan også komme til udtryk som flere penge. Mere tid. Bedre job.

Men faktisk så under hvert af disse ønsker ligger et dybere ønske; ro, frihed, kærlighed og bevægelighed. Og ønsket om at gøre en forskel. Ønsket om virkelig at kunne smage, fest og mærke jeg gør en forskel. Jeg alene for den person jeg er, gør en forskel.

Der er vores livsformål. Den måde vi gerne vil gøre en forskel. Jeg vil gerne bringe mening og dyb kærlighed ind i andres menneskers liv. Det er da smart, at det kan jeg gøre alene ved at være mig. Alene ved at være spirituel mentor på lige præcis den måde, som jeg er det.

Og jeg kan være det på alle tider af døgnet. Det er ikke afhængigt af ydre omstændigheder. For det er ikke en rolle jeg spiller. Det er noget som jeg er naturligt. Ligeså er dit livsformål. Naturligt. Loven om tiltrækning har hele dit liv arrangeret mulighed for at få det i spil.

Dine livsomstændigheder, barndom og nuværende liv er præcist det, som baner vejen til dit livsformål. Dit livs ønske. Loven om tiltrækning (universet om du vil) hjælper dig også med at arrangere, hvor meget modstand du har lyst til. Og selv modstanden kan forandres til guldkorn.

Fordi uden modstand så er der ingen empati. Empatien er vejen til at åbne op til andre og dig selv. Dog er det et frit valg. Du kan bruge din frie vilje til at ville eller ikke at ville. Det er op til dig. Resultatet af ikke at ville er en form for formørkelse.

Den bringer dig i dit omvendte livsformål. I mit tilfælde da jeg var der, så var det depression og mit liv var uden mening og formål. Jeg vil ikke bytte. Jeg elsker både lyset og mørket. For hvis der ikke var mørke, hvordan ville jeg så kunne kende lyset.

Sådan er det med kontraster. Hvis jeg ikke havde mærket kulde, hvordan vil jeg så vide, at jeg ønsker mig varme. Det er op til hver enkelt af os. Vi kan frit vælge. Det ene vil opfattes mere behageligt og kærligt end det andet.

Dog så ved jeg også, at det at stå med en byld og bare bange for at prikke hul også kan være svært. Sådan kan følelser føles. Det kan være trygt at være utryg. Det kan være trygt at være i mørke. Det kan også være trygt at være i lyset, når først du har lært det at kende.

Det vil os kun noget godt. Det vil lære os at finde hjem. At lade os skinne som, den vi er. At lade os forbinde os til livet, hinanden, ønskerne, drømmene. At livet kan være let og legende.