Hvad kunne være så ovenud skønt at få opfyldt? Kunne det være at du længes efter (mere) ro og klarhed? Eller kunne det være du længes efter, at vide hvad det er du har lyst til? Måske længes du efter (mere) harmoni og kærlighed? Eller også er dine længsler måske flere penge / mere tid?

Jeg vil gerne have lettere økonomi. Ønsket bag er klart den frihed som penge kan give. I den forbindelse er vi begyndt en proces med at få lagt lån om. Det talte vi med banken om torsdag og mandag ville der komme en fra kreditforeningen til vurdering. Så på 3 dage skete der nærmest mirakler i vores hus. De mirakler opfyldte mange ønsker.

Der blev malet lister, indrettet 1 sal, ryddet op i kontoret, tøj rummet, legeværelset, stuen, køkkenet, badeværelset, udenfor og i stalden. Pjyv jeg er nærmest helt forpustet i opremsning. Da kreditvurderings manden kom, spillede huset max. Men det gjorde mit humør ikke. Pludselig kunne jeg se, at jeg havde stoppet med at lytte til mig selv. I 3 dage.

Jeg havde slukket for alle kontakter til min krop. Derfor var jeg i dårligt humør. Jeg havde gjort mig afhængig af, hvad denne vurdering måtte give af muligheder. Jeg kunne faktisk ikke rumme mere. Jeg var træt.  Så dagene siden (besøget var sidste mandag) har jeg arbejdet på at komme i godt humør igen.

Jeg har arbejdet med, hvorfor det var så vigtigt for mig at gøre så meget på en gang. Hvorfor jeg glemte at pause og få sovet ordentligt. Svaret på hvad kreditforeningen mener om vores hus, er ikke kommet endnu. Jeg har dog lært (endnu en gang) hvordan det at gå efter hvad jeg længes efter sagtens kan tippe over.

Når det tipper over, så er det let at gå i øvre begrænsning. Min øvre begrænsning var mit dårlige humør. Mit dårlig humør tappede mig for energi, og jeg kunne ikke nyde alt det gode som var resultatet af den store oprydning og rengøring. Heldigvis med et hjælpende netværk og masser af selvkærlighed, pause og anerkendelse er jeg kommet ud af mit dårlige humør.

Jeg bestilte tid til en massør også, for virkelig at anerkende min krop for det store arbejde. Imens jeg var afsted gik det op for mig, hvorfor jeg også havde gået ind i en øvre begrænsning. Det er fordi det jeg længes efter er virkelig stort for mig. Mit hjertes længsel er at arbejde langt mere sammen med mine heste.

At bruge hestene som redskab for at andre også. Heste viser os vejen til, at lykkes med det vi længes efter. De er et spejl på vores indre. Det er magisk. De er også fantastiske i at give ro, klarhed og styrke. De åbner ind i hjertet og ikke ind i hovedet. De er autentisk og fri af sjæl. De aflæser os og tør vise os svaret uanset om vi er direktører eller rengøringshjælp.

De vil os, når vi vil være ligeværdige og autentiske. Ja, det er vist tydeligt. Jeg elsker heste og elsker den påvirkning de har på os mennesker.