Jeg har længe søgt et dybere svar på ’hvorfor?’.

Hvorfor er det vigtigt at kende sig selv og udvikle sig? Hvorfor skete de ting for mig i barndommen? Hvordan hænger det sammen med mit livsformål? Hvorfor i det hele taget lykkes med det, vi så gerne vil? Hvad er meningen med livet?

Jeg har ramt det nu … svaret på mit ’hvorfor?’. Og det giver så meget mening, at jeg er rørt og blød som smør. Svaret på mit hvorfor er, at når jeg lykkes med den gode følelse indeni, giver det mig mulighed for at mærke, at livet er opløftende. At livet er herligt og magisk. At livet vil mig det godt. Jeg kan både nyde, hvor jeg er, dem jeg er sammen med, og hvor jeg gerne vil hen.

flowing-water

 

Når vi finder svaret på vores ’hvorfor?’, frigøres der utrolig meget rum til at være dét menneske, vi er. Så årsagen til, at jeg hjælper andre med at lykkes med deres drømme og længsler, er for at frigøre deres magiske følelse af at have succes som menneske og samtidig have modet til at handle på dét, der føles rigtigt (for dem).

Samtidig er det også dét, der hæver vores vibration. Det er på den måde, vi samarbejder med universet. Det er netop vibrationsarbejdet, der gør succes let. Hemmeligheden ligger i at eje den magiske følelse og bevæge sig selvkærligt fremad.

Jeg kunne ikke være kommet hertil uden selv at gå mine drømme i møde, både de store og de små. Jeg kunne ikke være nået hertil uden at lære at lytte til mig selv, træffe mine valg indefra og vide, at jeg har brug for meget selvstøtte, imens jeg bevæger mig. Så bevarer jeg først mit nærvær, kan jeg nyde livet og hæve min vibration.

Det er netop dét, jeg hjælper andre med … at lytte til sig selv, at træffe deres valg indefra og bevæge sig med fuld selvstøtte. Livet er meningsfyldt, når vi gør dét, der er opløftende for os, uanset hvad det måtte være. Vibrationsløft er at hæve os op til næste niveau.

Nu taler jeg om lethed … men der findes måske ikke noget, der er sværere. For vi mærker alle mulige regler, der overbeviser os om, at vi ikke er værdige. Disse regler kan virkelig støje meget. Min mand og jeg bor på en nedlagt landejendom, og vi har gang i en del projekter … både vedligeholdelse og nye tiltag.

Vi har haft en tendens til at knokle med husprojekterne for at blive færdige. Indtil for nylig. Da kom vi nemlig til at tale om, at vi begge to savner at gøre noget for os selv. Savner at fylde vores energi op (først). Netop fordi vi ofte har arbejdet så længe, at vi sidst på dagen ikke har haft overskud til endelig at gøre dét, der opløfter os hver især.

Det er ikke, fordi projekter ikke kan være opløftende; det handler i højere grad om balance. Og det handler om accepten af, at vi ikke bliver færdige. Så hvis vi sætter al vores energi ind på at blive det, glemmer vi os selv. Det har vi nu besluttet, at vi vil ændre på, så vi starter dagen med dét, der hæver vores vibration og giver os energi.

Lørdag gik jeg derfor i stalden, imens familien blev inde og morgenhyggede. Jeg gik ud for at sadle en af mine skønne heste op og bruge tiden sammen med den. Det er virkelig opløftende for mig at være sammen med hestene, ja, dyrene i det hele taget, og at være udenfor i naturen.

Samtidig var det også svært. Jeg mærkede en masse indre støj, følte en indre uro. Må jeg godt det? Er det virkelig i orden at vælge mig selv først? Hele mit værdi- og regelsæt gik amok. Førhen var det ydre krav, der forhindrede mig. Børnene skulle først et eller andet. Eller måske var det min mand, der mente, at det måtte vente.

Men alt det er forsvundet nu. Der er ingen ydre krav eller forventninger. Der er kun mig selv som eneste forhindring. Der er ikke noget drama, som jeg kan tilskrive undskyldningen: ”Det er ikke muligt!”. I stedet kan jeg virkelig mærke, hvad det hele tiden har drejet sig om. Nemlig mine egne regler og min egen opfattelse af værdi.

Så jeg gav mit indre lov til at støje og forsatte alligevel … med stor befrielse, vibrationsløft og følelsen af at have haft en virkelig lang, fredfyldt og skøn dag … hvor jeg rent faktisk også nåede projekter og samvær med familien!

Så tilbage til svaret på spørgsmålet om ’hvorfor?’.

Det er derfor, jeg hjælper andre med at lytte til sig selv. Jeg hjælper dig med at træffe dine valg indefra og bevæge dig med fuld selvstøtte. Livet bliver nemlig meningsfyldt, når du gør dét, der er opløftende for dig, uanset hvad det måtte være. Og det er muligt at gøre det på netop den måde, der giver allermest mening for dig.

mini logo

 

Jeg vil elske, om du har lyst til dele, hvad som du oplevede, imens du læste. Så efterlad gerne en kommentar i feltet. Tusind tak.