Åh! Jeg bliver altid i tvivl om, hvordan jeg skal beskrive mig selv.

Jeg ved, at jeg er meget nysgerrig, udforskende, intuitiv, sensitiv og stærk. Derudover vil jeg sige, at jeg er et helt almindeligt menneske og samtidig en moderne mystiker, der arbejder med innovation, autentisk lederskab og skaberkraft.

Langt hen ad vejen er jeg autodidakt, udlært af livet med mange års omfattende terapeutisk og åndeligt arbejde bag mig. Dog er jeg her ikke for at redde hverken verden eller andre.

Jeg er her, fordi jeg tror på det enkelte menneske og at vi hver især kan og er noget selv – og præcist der bliver livet fantastisk.

Hvorfor: min intention bag er, at livet er til for at være nærende, opløftende og berigende. Så derfor søger jeg altid løsninger og processer som matcher det. Er vejen ikke nærende og berigende vil resultatet ikke være opløftende.

Hvordan: ved at have tillid til vækste både i evner, kendskab og styrke samt i kærligheden til os selv samt faciltiere redskaber, der skaber vækst på alle områder ved at fokuserer på et ad gangen. 

 

Yderligere informationer

Jeg har en tidligere karriere som afdelingsleder og var en del af ledergruppen hos VILA A/S (søsterselskab til Bestseller A/S). Dertil har jeg diverse lederkurser og er merkonomuddannet.

Jeg er gift og mor til to børn.

Jeg er certificeret spirituel mentor hos Christine Eilvig i 2012.

Jeg har været rytter, siden jeg var otte år, og altid haft en særlig kontakt med dyr.

Min egen personlige og spirituelle udvikling startede med en depression, lige før jeg fyldte 30 år.

Jeg er født den 20. juni 1972

ombilled