Så blev træerne fældet. Et efter et. Nu har vi fået lys. Meget lys.
Det er fantastisk med meget lys.
Det giver så meget luft og rum. På terrassen vil vi nu kunne nyde solens varme ståler (når de kommer igen til foråret, naturligvis).

(Er du ikke helt med på, hvad det er jeg taler om, så kan du læse forrige mail her)

Noget som er lidt et minus ved at fælde træerne er, at vores ikke særligt pæne brændeskur ikke længere lever i skjul.

Det gjorde det synligt for mig, hvor sårbart det er, at gå efter at leve livet med åbent hjerte. Gå efter at få drømme til at gå i opfyldelse. Der hvor livet tæt på bliver for godt til at være sandt. Der hvor følelserne mærkes.

Fordi når vi lever livet med et åbent hjerte, og går imod vores drømme. Så viser vi os selv. Vi træder frem på “livets scene”.

Der er der meget lyst.
Der er der meget høj vibration.

Men der er også det, som vi har prøvet på at holde nede. Holde inde. Bekæmpe. Været uærlig omkring. Der er vores dybeste følelser om os selv synlige.

Hvad hvis solens ståler rammer vores indre “brændeskur”. Hvad hvis det så betyder, at vi bliver dømt ude. Ikke fundet værdige nok. Så føles det som om, at der ingen vej er tilbage. Så har vi smagt det, vi så gerne vil have, men kan ikke få lov til at være en del af det.

Så istedet bliver mange af os stående i ønsket, uden at turde lyset komme ind, fordi hvad mon dukker op. Det ved vi jo faktisk godt. Når vi er helt ærlige overfor os.

Mit “brændeskur” er min følelse af forkerthed. Ikke være god nok. Ikke slå til. Ikke at magte livet. Heldigvis så er jeg villigt til at lade lyset kommer ind. Jeg ved også, hvordan jeg kan lade lyset skinne på brændeskuet. Så brændeskuret slet ikke er grimt, istedet smukt og unik. Det som gør at jeg, er mig.

Mit arbejde består i at lade lyset komme ind. Fælde indre træer. Og samtidig håndtere det, som bliver synligt, når solens stråler rammer. Det som vi ikke selv kan rumme og ikke aner, hvad vi skal gøre ved.

Jeg kan love en ting, det er at selv det grimmest brændeskur kan forvandles. Sådan du slet ikke vil undvære lige netop præcist dit brændeskur.