Jeg har kunder, der ligesom jeg, er ryttere med egen hest. Jeg har også kunder, der ikke er rytter – de vælger mig grundet min livserfaring og grundige evner til at mærke efter. Derfor er der nedenstående både sessioner for ryttere og ikke ryttere.

Ligeså er det også er muligt at have session via telefonen, hvilket er smart når geografien ikke er til at mødes.

Mødes vi fysisk, er det en god idé at tjekke vejrudsigten på forhånd og have tøj på derefter, da alle sessioner foregår i naturen – eller på ridebanen,for dig der kommer med hest.

Undervisning i dressur ridning – med det spirituelle touch

migogdonna

 

Som en af ‘mine’ ryttere siger, så det at ride hos mig er ligesom mindfulness ridning. Jeg underviser i klassisk dressurridning med den (væsentlige) forskel, at både din inderside og dit personlige lederskab også er i spil. Hvordan vi tager lederskab er i den grad væsentlig for, om hesten opfatter os som værdige til at blive lyttet til.

 

Natursession ved Hampen Sø

hampensoe

Med højt til himlen, frisk luft og naturens samspil er det muligt at have en session hos mig ved Hampen Sø. Området er en naturperle i det midtjyske, og selv om stedet er godt besøgt, er det alligevel privat.

Dette er sessioner uden hest/ridning. Sessionstid aftaler vi på forhånd, og jeg holder øje med tiden undervejs.

 

Telefonsession

tlf

Jeg arbejder rigtigt meget via telefonen. Det fantastiske ved telefonen er, at den gør os uafhængige af geografi. Et krav er, at der er god forbindelse, så jeg tydeligt kan høre præcis, hvad du siger. Det er dig, der ringer op på aftalt tidspunkt.

 

Særligt for børn

sophiahampensømedramme

Børn, dyr, natur og slappet samvær er en rigtig god kombination. Så hvis du har et barn med særlige behov eller et barn, der har brug for ro, nærvær og naturligt samvær med fokus på trivsel sammen med dyrene (heste, hunde og katte), så kan du komme til mig sammen med dit barn.

Hvis det ønskes, kan vi også samtidig arbejde med voksen-barn-relationen. Som oftest falder æblet ikke langt fra stammen, og vores børn gør, som vi gør – ikke som vi siger, de skal gøre. Det er der ikke noget nyt i, men det kan være virkelig svært at se, hvad det er, der sker. Derfor er det godt at få nye øjne på relationen. Somme tider har vi desuden så meget fokus på problemområderne, at vi glemmer alt det, vi rent faktisk gør godt.

 

Særligt for par

par

Et velfungerende parforhold (eller ønsket om et parforhold) betyder naturligvis meget. Det er vores udgangspunkt, vores base. Herfra kan vi virkelig vokse og blomstre – eller det modsatte. Jeg har det sådan, at det, der sker, sker for at hjælpe os. Vi er ikke sammen for at skade hinanden – vi er sammen, fordi vi vil hinanden det godt. Processen er ikke nødvendigvis let (for så var den allerede i gang), men som udgangspunkt er det eneste krav villigheden til at se indad. Jeg er særlig god til at hjælpe meget følsomme mennesker, der oplever, at deres forestilling om livet er højere end det, de oplever i praksis.

 

For booking og yderligere detaljer kontakt mig på 23 61 57 72 eller karin@karinpehrson.dk