Jeg har kunder, der er ryttere og hesteejer. Jeg har også kunder, der hverken er rytter eller hesteejer. Også kunder der er bange for heste. Derfor er der nedenstående sessioner for alle.

Ligeså er det også er muligt at have session via telefonen, hvilket er smart, når geografien ikke er til at mødes.

Mødes vi fysisk, er det en god idé at tjekke vejrudsigten på forhånd og have tøj på derefter, da alle sessioner foregår i naturen – eller på ridebanen, for dig der kommer med hest.


 

Natursession ved Hampen Sø

hampensoe

Med højt til himlen, frisk luft og naturens samspil er det muligt at have en session hos mig ved Hampen Sø. Området er en naturperle i det midtjyske, og selv om stedet er godt besøgt, er det alligevel privat.

Sessionstid aftaler vi på forhånd, og jeg holder øje med tiden undervejs.

 

Telefonsession

tlf

Jeg arbejder rigtigt meget via telefonen. Det fantastiske ved telefonen er, at den gør os uafhængige af geografi. Et krav er, at der er god forbindelse, så jeg tydeligt kan høre præcis, hvad du siger.

 

Særligt for børn

sophiahampensømedramme

Børn, dyr, natur og slappet samvær er en rigtig god kombination. Så hvis du har et barn med særlige behov eller et barn, der har brug for ro, nærvær og naturligt samvær med fokus på trivsel sammen med dyrene (heste, hunde og katte), så kan du komme til mig sammen med dit barn.

Hvis det ønskes, kan vi også samtidig arbejde med voksen-barn-relationen. Som oftest falder æblet ikke langt fra stammen, og vores børn gør, som vi gør – ikke som vi siger, de skal gøre. Det er der ikke noget nyt i, men det kan være virkelig svært at se, hvad det er, der sker. Derfor er det godt at få nye øjne på relationen. Somme tider har vi desuden så meget fokus på problemområderne, at vi glemmer alt det, vi rent faktisk gør godt.

 

For booking og yderligere detaljer kontakt mig på 23 61 57 72 eller karin@karinpehrson.dk