Sikke en dag. Jeg har talt i telefon i adskillige timer og med flere forskellige mennesker. Det har været magisk. Det er magisk, hvordan billedet af hesten (uden endda at være sammen med den) kan overføres til de resultater, vi har skabt i vores liv. Og til hvordan, vi så får skabt de resultater, vi længes efter.

Hesten viser os nemlig, at vi “blot” skal turde være den, vi er. Når vi tør vise vores sårbarhed, vores allerværest frygt endda, så gør den det, vi beder den om. Når vi tør være ok med alle de følelser vi normalt vil lamme, så kan vi få det, vi ønsker os og samtidig også opnå styrke.

Styrken kommer, fordi det er en sejer at gå efter at få “hesten til at løfte benet” med alt den sårbarhed det indebærer. Jeg har talt mange ord idag. Brene Brown gør det vist kortere. Smiler. Dette er virkelig en video som er værd at se!

Endvidere er jeg blevet færdig med bogen It´s is not about the horse af Wyatt Webb. Fantastisk bog som så briliant forklarer, hvordan vi ved at overvinde vores frygt og mistillid opnår det vi længes efter.
Jeg sætter et link ind til den her, hvis du er nysgerrig for mere: